“Als directeur van een organisatie die nood had aan herstructurering leerde ik in zes coaching sessies, gespreid over negen maanden, begrijpen welke zaken ik op dat moment moest aanpakken om verandering succesvol te starten en af te ronden. Via wetenschappelijk onderbouwde begeleiding en advies kreeg ik tijdens de coaching bovendien nieuwe inzichten aangereikt, uitvoerbare adviezen en feedback. Kortom, ik ben kunnen groeien in mijn nieuwe rol en mijn team is gemotiveerd en vol energie. 
De sterktes van deze coaching sessies? 
• Een ervaren coach die begrijpt wat het vraagt om een zaak te runnen en een team te leiden. Professionele ervaring en kennis van de coach geven diepgang en credibiliteit aan haar werk.
• Een coach die een kalme en constructieve gespreksomgeving creëert waarin gedachten en gevoelens open worden gedeeld. 

• Een coach die een bekwame luisteraar is en een uitstekende vragensteller."

- Hilde Bollen
  

 
 
 
Evermind en 360° tools: een duidelijke verankerde aanpak die ons leidde tot een optimalisatie van de structuur en een verdere groei van al onze leidinggevenden, mezelf incluis.
— Jan Bots, Algemeen directeur Wingerdbloei VZW
 
Met Nathalie als coach heb ik in het verleden al mooie resultaten geboekt, en dit in diverse omgevingen (verpleegkundige, brandweerman, technische en operationele omgevingen). Met een doortastende no-nonsense aanpak wist ze steeds tot de essentie te komen.
— Johan Verstraeten, HR Business Partnering - Talent Management, BASF

 

"Na een probleemanalysegesprek word je stapsgewijs ondergedompeld in een combinatie van psycho-wetenschappelijke begeleiding en grensverleggende opdrachten in je werkomgeving.  De gedreven, positieve coaching creëert snel en ongedwongen zelfmotivatie om actief en bewust je eigen gedrag stapsgewijs te verbeteren. Door het aantonen van de voordelen van bepaald gedrag vanuit eigen praktijkvoorbeelden wordt een rugzak aan bewustzijn, ervaring en vertrouwen opgebouwd. Nieuwe kansen zijn in je verdere professionele carrière gegarandeerd !"

- MP, Agfa Graphics NV