Veranderen is duidelijk een buzzwoord.

Website under construction.
Visit us next week!


Je wil graag anders communiceren maar weet niet hoe? Je probeert je emoties onder controle te houden maar slaagt er niet in? Je merkt dat je jezelf in de weg staat om een nog betere leidinggevende te worden, maar kan er de vinger niet op leggen?

Het woord ‘change’ levert maar liefst meer dan 160 miljoen hits op. We hebben allemaal gewoonten of gedrag dat we graag willen veranderen, maar kan het wel en zo ja, hoe begin je er aan. Want iedereen die al geprobeerd heeft om zijn of haar gedrag te veranderen, zal gemerkt hebben dat dit niet altijd vlot verloopt.

Het goede nieuws is dat we onszelf inderdaad tot op zekere hoogte kunnen veranderen. Het misschien minder goede nieuws is dat het moeite kost. Er bestaat geen formule voor instant succes. Maar wat werkt wel en wat niet? Evermind helpt je om gedragsverandering te realiseren. Hoe doen we dat? Tijdens een coachingtraject leggen we gaandeweg de vinger op de werkelijke oorzaak van belemmeringen, het waarom van je gedrag, je reacties... Hoe komt het bijvoorbeeld dat het delegeren van taken niet vlot verloopt Of wat maakt dat je er niet in slaagt je collega’s te winnen voor je ideeën terwijl het bij anderen wel lukt? Pas als je dat weet, volgt inzicht en is nieuw en ander gedrag mogelijk.